Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Meldt uw Remeha ketel storing?

Remeha levert ketels die innovatief en duurzaam zijn. Daar wordt hard aan gewerkt: het bedrijf heeft het grootste CV laboratorium van Nederland. Ondanks de hoge kwaliteit kunnen ook bij ketels van dit merk problemen optreden. Soms is resetten van het toestel voldoende, maar het kan ook zo zijn dat de Remeha storing hierdoor niet verholpen wordt.

Dag en nacht hulp bij Remeha storing

Kunt u professionele hulp gebruiken bij het oplossen van uw Remeha ketel storing? Of het nu om een Remeha Avanta storing gaat of om problemen met een ander type ketel: op ons kunt u rekenen. In Venlo en omgeving staan onze monteurs dag en nacht voor u klaar. Hoe laat het ook is, u kunt gerust contact opnemen met onze experts via 085 - 106 1600. We komen dan zo spoedig mogelijk naar u toe en zorgen voor een vlugge en vakkundige oplossing.