Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Heeft u te maken met Ferroli CV ketel problemen?

Al meer dan vijftig jaar streeft Ferroli naar duurzame centrale verwarmingssystemen van hoge kwaliteit. Met een apparaat van dit merk in huis kunt u er dan ook van uitgaan dat u een goede keuze heeft gemaakt. Toch kan uw Ferroli CV ketel storing aangeven. Dat is ook niet zo vreemd, want het toestel wordt immers intensief gebruikt. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verhelpen van de problemen? Neem dan contact met ons op. In Venlo en omgeving staan onze monteurs altijd voor u klaar.

Snelle oplossing voor ketel problemen

Als uw Ferroli ketel storing meldt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Aan de hand van de gemelde foutcode op het display kunt u de storingsreden vinden. De oplossing kan heel eenvoudig zijn: soms is het resetten van het toestel voldoende. Treedt de ketel hierna niet automatisch weer in werking? Voor een snelle oplossing van uw Ferroli CV ketel storing roept u de hulp van onze experts in. Bel ons op 085 - 106 1600. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u langs om het apparaat te inspecteren en repareren.