Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bosch CV ketel storing in Venlo?

De CV ketels van Bosch staan garant voor kwaliteit. Toch kan ook bij deze apparaten een storing optreden. Het toestel wordt immers intensief gebruikt: dagelijks verwarmt de ketel enkele honderden liters water. Heeft u te maken met een Bosch ketel storing? We begrijpen dat u een vlugge oplossing zoekt, want in een koude woning zitten is geen optie. Daarom kunt u altijd een beroep doen op onze vakkundige monteurs.

Snelle oplossing voor Bosch ketel storing

Een Bosch CV ketel storing kan vaak eenvoudig verholpen worden. Het resetten van het apparaat is dan voldoende. Als dit niet werkt, kunt u op het display de foutcode vinden. Deze code geeft aan waardoor de storing veroorzaakt wordt. Het gasblok kan bijvoorbeeld kapot zijn, of het branderapparaat. Vervanging van het desbetreffende onderdeel is dan genoeg om de ketel weer als vanouds te laten werken.

Wilt u zeker weten dat uw Bosch ketel storing goed wordt opgelost? Neem dan contact met ons op via 085 - 106 1600. Noem hierbij het Bosch keteltype en de foutcode, zodat we meteen weten wat precies het probleem is. Soms kunnen we de storing eenvoudig telefonisch verhelpen. Is dat niet het geval, dan komen we naar u toe. In Venlo en omgeving staan we 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Wij zorgen voor een snelle oplossing.