De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

CV ketel laten plaatsen in Venlo

In Venlo en omgeving zijn wij uw installateur voor diverse CV ketels. Door ons uitgebreide assortiment aan CV ketels kunnen wij voor iedere situatie een geschikte ketel installeren. Wij kunnen vrijwel elke CV ketel plaatsen en leveren. Bij ons installatiebedrijf bent u aan het juiste adres voor ketels in alle soorten en maten. U kunt denken aan een kleine en milieuvriendelijke CV installatie, maar ook voor woningen of bedrijfspanden met vele vertrekken hebben wij geschikte ketels.

De behoefte van onze klant staat op één, wij zullen er dan ook alles aan doen om een ketel te selecteren die past bij uw leefsituatie en budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Installatie van een HR ketel

Wilt u een milieuvriendelijke en kosten besparende CV ketel laten plaatsen? Kies dan voor de aanschaf van een HR ketel. Deze ketel wordt vandaag de dag door bijna iedereen aangeschaft. Een HR ketel is energiebesparend en tevens beter voor het milieu. Onze specialisten bespreken graag met u welk type ketel voor u geschikt is. In dit persoonlijke gesprek hopen wij een goed beeld te krijgen van uw behoeften en aan de hand daarvan geven wij u een advies. Als u specifiek kiest voor het besparen van energie kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf en installatie van HR+ en HR++ ketels.