De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

CV lekkage in Venlo oplossen

Een CV lekkage zorgt ervoor dat uw CV ketel niet meer goed werkt. Vaak verliest de ketel snel druk en moet u deze vaak bijvullen. De CV lekkage kan plaatsvinden in het leidingwerk, bij de radiatoren en bij CV installatie zelf. Als de installatie zelf lekkage vertoont, komt het water meestal uit het expansievat. Hierin zit een membraan dat na een aantal jaren begint te slijten. De stikstof uit het vat ontsnapt dan via dit ventiel naar andere plekken in het systeem, waardoor water de plek van stikstof overneemt. Bij het bijvullen komt er steeds meer water in het vat en het overstortventiel zorgt dan voor lozing van dit water. Het gevolg hiervan is een CV lekkage. Bij een dergelijke lekkage moet het expansievat vervangen worden. VaRi Instal heeft ruime ervaring met het oplossen van CV storingen en is ook bij lekkage de aangewezen vakman.

Snelle service bij CV lekkage

Het is belangrijk dat er snel een oplossing gevonden wordt voor een CV lekkage, aangezien water behoorlijk wat schade kan aanrichten voor bijvoorbeeld een vloer. Ook kan water dat bij de onderdelen in de CV ketel terechtkomt voor andere defecten zorgen, waardoor er meer vervangen moet worden. Neem bij CV lekkage in Venlo contact op met 0800 255 3733 en wij lossen het snel en vakkundig voor u op.