Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een cvservice maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een cvservice die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de cvservice, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de cvservice en helpen u graag weer verder!

CV onderhoud in Venlo

Onze Cv montuers in Venlo zijn gespecialiseerd in het onderhoud van uw CV en warm water installaties. Onderhoud aan deze installaties is van groot belang. Wij bieden u daarom een onderhoudscontract aan. Maar wat kunt u van ons verwachten als u een contract afsluit? Onze monteurs zorgen dan voor jaarlijks onderhoud aan uw CV. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV nagekeken. Daarnaast maken wij hem voor u schoon en zorgen onze vakmannen ervoor dat uw CV goed is afgesteld. Defecte onderdelen worden altijd in goed overleg met de klant vervangen en problemen die voor een storing kunnen zorgen worden tijdig opgelost.

Waarom is onderhoud aan uw cv belangrijk?

Mensen vragen zich wel eens af waarom jaarlijks CV onderhoud belangrijk is. Regelmatig onderhoud vergroot de (brand)veiligheid van de installatie, zorgt voor een langere levensduur van de ketel en voorkomt hoge reparatiekosten omdat mankementen vroegtijdig worden opgemerkt. Bovendien wordt bij iedere onderhoudsbeurt het systeem weer optimaal afgesteld, wat een rendementsverhoging van wel 25% kan opleveren! Aarzel dan ook niet om in Venlo en omgeving te informeren naar de mogelijkheden.