De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

CV onderhoud in Venlo

Onze Cv montuers in Venlo zijn gespecialiseerd in het onderhoud van uw CV en warm water installaties. Onderhoud aan deze installaties is van groot belang. Wij bieden u daarom een onderhoudscontract aan. Maar wat kunt u van ons verwachten als u een contract afsluit? Onze monteurs zorgen dan voor jaarlijks onderhoud aan uw CV. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV nagekeken. Daarnaast maken wij hem voor u schoon en zorgen onze vakmannen ervoor dat uw CV goed is afgesteld. Defecte onderdelen worden altijd in goed overleg met de klant vervangen en problemen die voor een storing kunnen zorgen worden tijdig opgelost.

Waarom is onderhoud aan uw cv belangrijk?

Mensen vragen zich wel eens af waarom jaarlijks CV onderhoud belangrijk is. Regelmatig onderhoud vergroot de (brand)veiligheid van de installatie, zorgt voor een langere levensduur van de ketel en voorkomt hoge reparatiekosten omdat mankementen vroegtijdig worden opgemerkt. Bovendien wordt bij iedere onderhoudsbeurt het systeem weer optimaal afgesteld, wat een rendementsverhoging van wel 25% kan opleveren! Aarzel dan ook niet om in Venlo en omgeving te informeren naar de mogelijkheden.