Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een cvservice maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een cvservice die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de cvservice, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de cvservice en helpen u graag weer verder!

Vakkundige CV service in Venlo

Wij zijn in Venlo en omgeving uw allround installatiebedrijf. Zoekt u iemand die uw CV kan repareren, installeren en onderhouden? Onze monteurs zijn u graag van dienst en bieden u CV service tegen een scherpe prijs. Wanneer u te maken heeft met een noodsituatie kunt u ons ook inschakelen. De monteurs van ons bedrijf bieden u snelle service en weten hoe ze moeten handelen in zulke situaties. Wilt u gebruik maken van onze CV service? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

24/7 CV service

Door uw CV ketel goed te onderhouden kunt u storingen voorkomen. Maar het kan zo zijn dat u ondanks onze service toch te maken krijgt met een storing. Extra vervelend als dit op een doordeweekse avond of in het weekend voorkomt. Ons bedrijf in Venlo is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bent u in een noodsituatie beland? Dan  schakelen wij, nadat u contact met ons opgenomen heeft, onze storingsdienst in. Deze zullen uw uw probleem zo snel mogelijk komen verhelpen. Onze bedrijfsbussen zijn gevuld met alle benodigde onderdelen om het probleem direct te kunnen verhelpen. Woont u in de regio Venlo en heeft u last van een storing? Bel dan meteen naar 085 - 106 1600Wij zijn dan zo spoedig mogelijk bij u.