De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Vakkundige CV service in Venlo

Wij zijn in Venlo en omgeving uw allround installatiebedrijf. Zoekt u iemand die uw CV kan repareren, installeren en onderhouden? Onze monteurs zijn u graag van dienst en bieden u CV service tegen een scherpe prijs. Wanneer u te maken heeft met een noodsituatie kunt u ons ook inschakelen. De monteurs van ons bedrijf bieden u snelle service en weten hoe ze moeten handelen in zulke situaties. Wilt u gebruik maken van onze CV service? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

24/7 CV service

Door uw CV ketel goed te onderhouden kunt u storingen voorkomen. Maar het kan zo zijn dat u ondanks onze service toch te maken krijgt met een storing. Extra vervelend als dit op een doordeweekse avond of in het weekend voorkomt. Ons bedrijf in Venlo is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bent u in een noodsituatie beland? Dan  schakelen wij, nadat u contact met ons opgenomen heeft, onze storingsdienst in. Deze zullen uw uw probleem zo snel mogelijk komen verhelpen. Onze bedrijfsbussen zijn gevuld met alle benodigde onderdelen om het probleem direct te kunnen verhelpen. Woont u in de regio Venlo en heeft u last van een storing? Bel dan meteen naar 0800 255 3733. Wij zijn dan zo spoedig mogelijk bij u.