Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Heeft uw Daalderop ketel storing?

Wordt uw verwarming niet meer warm, of staat u plotseling onder een koude douche? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een Daalderop ketel storing. Lost het resetten van het toestel niets op en weet u niet wat u moet doen? Neem dan contact op met onze monteurs. In Venlo en omgeving staan wij altijd voor u klaar.

Eerste hulp bij Daalderop storing

Een storing kan veel oorzaken hebben. Op het display van de ketel wordt een foutcode weergegeven. Met behulp van deze code kunt u achterhalen wat het probleem precies is. Zo staat een knipperende C voor een onjuiste CV druk. Als de druk minder dan 0,5 bar is, moet het CV circuit worden bijgevuld. Bij een druk hoger dan 3 bar moet er juist water afgetapt worden. Het circuit is dan te vol.

Kunt u deskundige ondersteuning gebruiken bij uw Daalderop ketel storing? Roep dan de hulp in van onze CV experts. Bel ons op 085 - 106 1600 en we komen zo snel mogelijk naar u toe in Venlo. We verlenen eerste hulp bij een Daalderop storing en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.