De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

CV ketel vervangen in Venlo?

Een nieuwe CV ketel is een behoorlijke investering, dat begrijpen wij als geen ander. We proberen bij defecte ketels zoveel mogelijk gebruik te maken van reparatie voordat over wordt gegaan tot vervanging van de ketel. Veel oudere ketels kunnen met vervangende onderdelen zo nog een paar jaar mee. In sommige gevallen is het echter niet meer waard om nog te investeren in het oude beestje. Wij zullen u dan ook adviseren om afscheid te nemen en brengen voor u een vrijblijvende offerte uit voor een ketel die bij uw situatie past.

Milieuvriendelijke ketel laten plaatsen

Mits goed onderhouden, kunnen ketels tot wel 15 jaar goed werken. Daarna gaat het rendement sterk achteruit. Elk jaar verschijnen nieuwe modellen en technologie├źn op CV-gebied, die ketels zuiniger en effici├źnter qua verbruik maken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het scheelt ook op stookkosten. Wij kunnen u voorzien van milieuvriendelijke HR(++)ketels, zonneboilers en warmtepompen. Deze nieuwe systemen zijn een uitstekende vervanging voor oudere ketels. Een investering in een duurzame warmtebron verdient zichzelf al binnen een paar jaar terug. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zuinige, milieuvriendelijke systemen?