Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een cvservice maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een cvservice die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de cvservice, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de cvservice en helpen u graag weer verder!

CV reparatie in Venlo

Heeft u problemen met uw CV ketel en wilt u zo snel mogelijk een CV reparatie laten uitvoeren? Onze bekwame monteurs zijn u graag van dienst. Dankzij jarenlange ervaring met elk gangbaar merk, weet u zeker dat u bij ons vakkundige service geniet. Daarnaast staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om een CV reparatie uit te voeren. Of het nu gaat om het oplossen van een storing of alleen het bijvullen van een moeilijk toegankelijke ketel, u kunt altijd rekenen op service op maat.

Snelle reparatie bij storing

Een kapotte CV ketel kan behoorlijk afdoen aan wooncomfort, met name in de winter. U wilt dan zo snel mogelijk weer een werkende verwarming en een warme douche. Het goede nieuws is: vaak zijn mankementen aan de CV ketel zelf op te lossen door de ketel te resetten, ontluchten of bij te vullen. Het komt echter ook voor dat de storing wordt veroorzaakt door een defect onderdeel. Dan is het fijn om te weten dat een lokale vakman altijd voor u paraat staat. Wij laten u niet in de kou zitten en zorgen voor snelle CV reparatie voor alle gangbare merken. Neem contact op met 085 - 106 1600 en maak direct een afspraak!