De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Intergas ketel storing in Venlo?

Intergas levert al meer dan vijftig jaar hoogwaardige CV systemen en behoort tot de voorlopers op het gebied van HR ketels. Ondanks de hoge kwaliteit kan een storing aan apparaten van dit merk toch optreden. Als u bedenkt hoe intensief CV ketels gebruikt worden, dan is dat ook niet zo verwonderlijk. Per dag worden er immers honderden liters water verwarmd. Heeft u te maken met een Intergas ketel storing en lukt het u niet om deze te verhelpen? Onze monteurs kunnen in Venlo 24/7 voor u in actie komen.

Intergas CV ketel problemen? Wij staan voor u klaar

Knippert het rode lampje op het toestel? Dat duidt op een storing aan het apparaat. Op het display ziet u dan een code staan, die u vertelt wat de oorzaak hiervan is. Een 4 betekent bijvoorbeeld dat de brander niet ontsteekt. U kunt dan zelf controleren of de gaskraan geopend is. Als dit het geval is, moet u vervolgens een installateur raadplegen. Welke code het toestel ook aangeeft: onze CV experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800 255 3733. Een Intergas storing lossen wij altijd vlug en vakkundig voor u op.