De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Nefit ketel storing vlug verholpen

In de jaren tachtig lanceerde Nefit de allereerste HR ketel ter wereld. Sindsdien zijn de toestellen constant verder ontwikkeld en verbeterd. Met een toestel van dit merk heeft u dan ook zekerheid over de hoge kwaliteit. Dat betekent echter niet dat u nooit problemen zult ondervinden. Een CV ketel is technologisch geavanceerd en wordt intensief gebruikt, waardoor een Nefit storing nooit helemaal te vermijden is. Goed onderhoud verkleint de kans op problemen, maar dan kan een ketel storing helaas alsnog niet helemaal voorkomen worden.

Onze monteurs staan in Venlo voor u klaar

Heeft u te maken met een Nefit storing en lukt het u niet deze te verhelpen? Roep dan de ondersteuning van onze experts in. Dankzij onze jarenlange ervaring lossen wij een Nefit storing snel voor u op. Bel ons op 0800 255 3733 en we komen meteen naar u toe in Venlo. Of het nu zondagmiddag is of woensdagnacht: onze experts staan bij een Nefit ketel storing voor u klaar.